La campanya pel 28-A ja ha començat i cap partit s'ha quedat enrere, ni tant sols el PACMA. El partit animalista va publicar aquesta setmana el seu espot i lema de campanya, "Reevolució". Per plasmar-lo, la formació va publicar un vídeo atacant directament a Vox que s'ha fet viral i en tan sols dos dies, es va publicar aquest dijous, ja ha superat les 200.000 visualitzacions a YouTube.

Durant l'espot es poden veure diverses escenes de maltractament animal, una de les principals lluites del PACMA, amb un discurs per sobre on s'hi poden sentir paraules com "ets involució" i que Vox, a qui es refereix majoritàriament l'anunci, es creu patriota abanderant el discurs de la por. Tot plegat amb imatge del líder de la formació d'extrema dreta, Santiago Abascal, de fons.

Alhora, la formació també recull un dels puntals del programa de Vox, l'antiimigració. Fent servir un eslògan que a Catalunya coneixem, ja que el va usar un partit xenòfob com a lema de campanya, "primer ells de casa", que va utilitzar Plataforma per Catalunya en diversos comicis. Amb aquesta frase, el PACMA, critica que l'extrema dreta usa el discurs antiinmigració i contra tot allò que no respon als estàndards que ells consideren correctes.

Al llarg de tot el vídeo, la protagonista va repetint, davant de diferents escenes, que són "involució", aleshores, segons considera la formació, contra més involució el que hi ha d'haver no és només evolució, sinó "reevolució".