El Tsunami Democràtic escalfa motors per aquest dissabte que hi ha prevista una mobilització prèvia al 10-N. A través d'un vídeo que han difós pel canal de Telegram recorden les diferents Marxes per la Llibertat que es van dur a terme com a resposta a la sentència del judici al procés però també la primera convocatòria del Tsunami que va arribar just el mateix dia que es va saber els anys que els líders independentistes es passarien empresonats.

Amb el lema "El 9-N, fem-los reflexionar", des de la plataforma han volgut deixar clar que no tenen cap interès de boicotejar les eleccions. "El Tsunami defensa l'exercici del dret a vot, com la resta de drets fonamentals. Les urnes no fan por, tot el contrari: és el que reclama la majoria de la població", han ressaltat a través d'un comunicat aquest diumenge que pretenia aturar els rumors de diversos sectors que asseguraven que el Tsunami volia boicotejar la jornada electoral del pròxim diumenge. 

Què se sap de la convocatòria del 9-N?

Sobre la convocatòria pel 9-N –jornada de reflexió–, Tsunami remarca que les accions tindran un caràcter festiu. Dijous van fer una crida a omplir places i carrers des de les quatre de la tarda fins a les deu de la nit. 

Des de la plataforma han remacar ja en diverses ocasions que precisament aquest dia ja es podrà fer servir i interactuar amb l'aplicació mòbil. I precisament a través d'aquesta se sabran més detalls de les accions previstes pels dies 11, 12 i 13 de novembre.