El vídeo de suport a Tsunami Democràtic que es va fer públic fa dos dies supera les  219.000 visualitzacions. El vídeo està protagonitzat pel cantautor Lluís Llach, l'humorista Jair Domínguez, l'economista Germà Bel, l'exdiputada Mireia Boya, el pallasso Jordi Pesarrodona, la filòloga Bel Olid i l'analista Albano Dante Fachin, entre d'altres, després que el govern espanyol acusa la plataforma obertament de terrorisme.

"Fa uns dies la Guàrdia Civil ordenava tancar la pàgina web de Tsunami Democràtic. Ara ha prohibit la seva aplicació al mòbil. És espantós, és escandalós", assenyala Lluís Llach. Mireia Boya recorda que "Espanya és un dels tres països que han demanat aquesta prohibició" a l'empresa Microsoft, a més de la Xina i Rússia.

Llach es pregunta en el vídeo, per què l'Audiència Nacional està investigant el Tsunami Democràtic. "Per què es dedica a investigar organitzacions que es dediquen a promoure manifestacions pacífiques?", es pregunta. "Des de quan està prohibit organitzar-se per manifestar-se? Aquests de l'Audiència Nacional no tenen una feina més important a fer que investigar qui organitza manifestacions?", afegeix.

El que ha indignat més els que apareixen al vídeo és que titllin el Tsunami d'organització terrorista. "Un grup terrorista sense armes, sense víctimes i sense atemptats?", es pregunta irònicament Jair Domínguez. "Què ens estan dient? Que convocar manifestacions pacífiques és terrorisme?. Jo sóc Tsunami. Com mig milió més de persones que participen via Telegram, Twitter o APP, i no sóc terrorista", remarca Germà Bel.

El vídeo acaba cridant la ciutadania a no restar callada, i a combatre la repressió.