El gir a la dreta del PSOE ha tret el cap aquest divendres en un acte de precampanya del partit socialista a Oviedo. Durant el discurs d'Adrián Barbón, president del Principat d'Astúries, les càmeres han captat com un jove s'ha descobert una samarreta a favor del president xenòfob, masclista i homòfob dels Estats Units, Donald Trump.

A la samarreta s'hi pot llegir 'Trump President 2020'. El noi que es trobava assegut darrere de Barbón, es baixa la cremallera de la dessuadora quan veu que les càmeres el graven i mostra el seu missatge de suport al president dels EUA.

El jove va romandre al seu lloc durant tot el discurs d'Adrián Barbón, però quan va arribar el torn de Pedro Sánchez i Adriana Lastra ja no hi era. L'equip del PSOE deuria adonar-se que se'ls hi havia colat un espontani i aquest va ser substituït per una noia. El més sorprenent però, és que el compte oficial de Twitter del partit socialista no ha eliminat el vídeo del seu perfil, tot i la mofa de diferents usuaris sobre aquest fet.