El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha estat increpat i insultat per un grup de taxistes a la seva arribada a l'estació de tren d'Atocha, a Madrid, després dels fets ha advertit que mostrar "agressivitat" els perjudica i ha defensat el dret dels usuaris a triar el mitjà de transport que utilitzen.

"En arribar de Sevilla m'he trobat això a l'estació d'Atocha", ha escrit Rivera en el seu compte de Twitter, on ha difós tres vídeos en els quals es veu com els taxistes el reben amb crits i esbroncades dins de l'estació i el segueixen quan surt el carrer, dient-li "fora!" i cridant-li "golfo, cabró, fill de puta i traïdor".

Els taxistes han iniciat una vaga aquest dilluns a Madrid, sumant-se a la de Barcelona, per exigir una regulació immediata del sector de vehicles de transport amb conductor (VTC) com Uber o Cabify, i han dut a terme protestes per denunciar les dificultats que pateixen per la proliferació dels VTC.

Després d'intentar, sense èxit, parlar amb els manifestants, el líder de la formació taronja ha dit a Twitter que "amb insults i agressivitat no aconseguiran convèncer els usuaris". En el tercer i últim vídeo es veu com diversos agents de la Policia Nacional mantenen els taxistes allunyats de Rivera.