Es compleixen sis anys de l'exili de Carles Puigdemont, Toni Comín i Lluís Puig i Junts per Catalunya ho commemora amb un vídeo que repassa alguns dels moments decisius dels darrers anys. Junts ha compartit el vídeo a través de les seves xarxes socials acompanyat del missatge: "Sis anys d'exili. Sis anys de lluita. Sis anys aguantant la posició. Persistim i guanyarem". Aquestes mateixes paraules conclou el vídeo del partit que acaba amb la paraula: "Guanyarem". 

"No estic aquí per demanar asil polític", amb aquestes paraules de Puigdemont comença el vídeo dels sis anys d'exili. També es recullen fragments de discursos de Comín i Puig. Els protagonistes del vídeo l'han compartit també a través de les seves xarxes socials.  En les imatges també hi apareix Clara Ponsatí, qui a diferència dels seus companys sí que ha tornat a Catalunya aquest mateix 2023

El retorn de Valtònyc 

Bèlgica ha estat la destinació dels polítics a l'exili per l'1-O, però també del raper Josep Miquel Arenas, conegut com a Valtònyc, condemnat per considerar-se algunes de les seves lletres enaltiment del terrorisme, apologia a l'odi ideològic, incitació a la violència i injúries a la Corona. Després de sis anys, el raper ha tornat a l'Estat espanyol perquè la seva condemna ha prescritValtònyc ha compartit aquests sis anys amb Puigdemont, Comín i Puig. Tant és així que part del viatge de tornada ha estat acompanya del president Puigdemont, a qui a través de les xarxes ha agraït públicament el suport aquests anys: "Gràcies per haver-me acompanyat durant aquests sis anys d'exili i ara també en aquest primer trajecte de tornada a casa. Per tot el que hem lluitat, rigut, viscut i plorat. Gràcies, president". Per la seva banda, Puigdemont ha celebrat també a les xarxes la tornada del raper. 

En declaracions als mitjans de comunicació, en arribar a l'aeroport de Palma, Valtònyc ha dit "estar molt content d'estar aquí i d'aquesta rebuda". Doncs, segons ha explicat, durant els seus sis anys a Bèlgica "tenia somnis recurrents en què quan tornava no hi havia ningú esperant-me, o la gent que em creuava pel carrer no tenia cara i, quan intentava capgirar-los, ells em donaven l'esquena i m'ignoraven". En arribar a Palma, Valtònyc també ha agraït als mitjans de comunicació la seva presència, per donar difusió a la notícia: "És important que es cobreixi l'arribada del primer cantant condemnat a presó a Europa i a la història de la democràcia, entre cometes, a Espanya".