El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha estat increpat a Brussel·les al terme d'una reunió en un hotel de la capital belga. A la sortida ha coincidit amb un grup de persones que li ha llançat insults tant en català com en castellà.

Segons es veu en un vídeo que ha circulat per les xarxes socials, diverses persones aborden Puigdemont sota l'excusa de fotografiar-se amb ell per seguidament esbroncar-lo entre crits de "delinqüent", "racista", "covard" i "xarnego".

El president ha preferit no fer cas als increpadors mentre que una de les persones que l'acompanyava s'ha limitat a desitjar un "bon Nadal" a les persones que han donat l'espectacle al vestíbul de l'hotel.

Puigdemont manté aquests dies diverses reunions; ahir va trobar-se amb la cúpula de JxCat i avui amb la Crida. En les imatges s'hi veu, entre el grup que acompanya el president, la regidora de l'Ajuntament de Barcelona i exconsellera Elsa Artadi. Antena 3 i La Sexta han difòs el vídeo sense condemnar l'atac i ometent que els agressors són de Vox. S'han limitat a dir "Unos catalanes increpan a Puigdemont"