En un esdeveniment del PP no podia faltar una dosi de patriotisme, amb banderes i èpica. El Partit Popular, immers aquests en dies en el seu Congrés Nacional a Sevilla, ha volgut posar sobre la taula la seva obcecació amb la unitat d'Espanya en un vídeo en el qual vol realçar el que considera els seus èxits davant la gestió del Govern d'Espanya. En l'enregistrament realitzat especialment per a aquest esdeveniment, el PP es ven com un partit amb "valors" i "compromès".

"Tenim la llibertat per bandera i una bandera amb llibertat" (minut 1:16), resa una veu en off just abans que irrompi un individu onejant la bandera espanyola, tot amb una música amb fons èpic. I a partir d'aquí, ven Espanya —i per tant el PP, segons ells— com a líder, entre altres coses, de la innovació, turisme i alta velocitat.

Tot per acabar fent una apel·lació a la unitat d'Espanya, un missatge vetllat per a Catalunya: "Continuem construint junts la història del nostre partit i del nostre país. Amb tu creix Espanya", diuen.