"Això és el que fem els immigrants, treballar". Amb aquest contundent missatge es dirigeix el jove immigrant Serigne Mamadou des d'un camp de Pino Montano, a Sevilla, a Vox i a les seves polítiques contra immigració. En el vídeo, que ja ha assolit més de 500.000 reproduccions, Mamadou explica que són les quarts de set del matí i que està treballant al camp a tres o quatre graus i amb neu. 

"Això és el que fem els immigrants, treballar. Buscar diners per portar-los a Àfrica per a que la nostra família mengi. No venim per robar ni vendre droga", defensa en el vídeo. Al que afegeix: "Si vols que Espanya millori, hi ha moltes coses a fer. Primer parlar amb els bancs, perquè deixin de desnonar a la gent".

A més, retreu al líder del partit ultradretà, Santiago Abascal, que "segurament estàs dormint ara", mentre ell fa el vídeo. "On estàs tu ara mateix?. Espanyols primer sóc jo perquè estic al camp donant canya. Vosté és l'últim dels espanyol perquè el que fa es entrenar als joves perquè siguin racistes", conclou el vídeo

La viralització del missatge coincideix amb la demanda dels ultradretans d'expulsar 52.000 immigrants per donar suport a la investidura del líder del PP a Andalusia, Juanma Moreno, com a president de la comunitat.