Demà farà 200 nits que en Joan Bonanit crida "Bona nit" als presos. No hi ha faltat cap dia des que van ingressar al centre penitenciari de Lledoners.

Com a reconeixement, se li ha dedicat un muntatge audiovisual amb escenes de diversos vespres en què els presos han respost el bona nit del jove. 

El muntatge, publicat per Hèctor Suñol, retransmet com en Joan Bonanit, amb el seu megàfon, desitja bona nit als presos cada dia a tres quarts de vuit del vespre. De fons, van apareixent les cares de cada un dels noms que diu. 

Joan Bonanit és un activista anònim que cada dia a tres quarts de vuit diu bona nit als presos. Té 23 anys, és de Manresa i en diverses entrevistes a mitjans de comunicació ha explicat que "programa la seva vida per ser cada dia a la presó de Lledoners per dir-los bona nit". El procediment sempre és el mateix: crida, megàfon en mà, els noms dels presos independentistes un a un i després els diu bona nit. 

Els presos sovint li responen. El primer a fer-ho va ser Oriol Junqueras, al mes d'agost, quan Joan Bonanit feia un mes que anava davant de Lledoners. 

Joan Bonanit també ha seguit el seu ritual solidari en dies festius, d'inclemències meteorològiques i els dies que els presos van ser traslladats a la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa després d'abandonar la vaga de fam.