Una trentena de noies han intentat boicotejar aquest divendres a Barcelona un acte del 8-M que comptava amb la participació del PP. Encaputxades, amb les cares tapades i cridant consignes feministes, les manifestants han accedit al centre cívic Can Deu de Barcelona, on l’alcaldable del PP Josep Bou i la diputada al Congrés Dolors Montserrat estaven participant a una xerrada impulsada per Mujeres en Igualdad.

L’equip de seguretat dels populars s’ha situat a les portes de la sala per evitar l’entrada del grup, que ha mantingut els seus càntics durant poc més de deu minuts. L’arribada de dos agents dels Mossos d’Esquadra ha diluït la concentració, i les noies han abandonat l’edifici sense incidències.

Montserrat ha lamentat els fets assegurant que "han intentat silenciar-nos, però no han aconseguit". "Això no és una guerra de dones contra dones, ni una guerra d'ideologies, és una lluita de tots per la igualtat i la llibertat. Lliçons al PP, cap. Ja n'hi ha prou de segrestar el 8-M", ha criticat.