La presència dels presidents Carles Puigdemont, Quim Torra i Artur Mas a Perpinyà ha causat una gran expectació, i molts ciutadans s'han acostat fins a la Casa de la Generalitat a la capital nord-catalana per saludar-los. Alguns han volgut gravar l'escena, mentre que altres hi han acudit amb alguna bandera catalana o estelada, segons un vídeo que ha difós l'emissora Ràdio Arrels.

Quan els tres presidents han sortit de la Casa de la Generalitat, ubicada al centre de la ciutat, han entonat el cant d'Els Segadors amb els presents, al mig del carrer, en un moment molt emotiu.

Abans els presidents han saludat els qui s'havien concentrat, des dels balcons de la Casa de la Generalitat. En un balcó s'ha situat Torra, i en l'altre Mas i Puigdemont.

b0dd9fdbcc1f6dd81e6fd74fa99468f54d660871 (1) Els presidents Quim Torra, Artur Mas i Carles Puigdemont, als balcons de la Casa de la Generalitat a Perpinyà / EFE

Després han anat caminant cap al castellet, l'emblema de Perpinyà, entre mostres de suport de veïns, especialment cap a Puigdemont.

3d46f6347b94df8a57c0f53297940824c6795f39

Puigdemont i Torra, caminant pel centre de Perpinyà / EFE

Al final s'han fet una fotografia recordatòria de la declaració de Perpinyà davant el castellet, ornat amb banderes catalanes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat