El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha rebut aquest dilluns una dura xiulada i escridassada al centre de Badalona, la seva ciutat natal i de la qual ha estat alcalde, mentre repartia roses del PP.

A l'altura de la plaça de la Vila, Albiol ha quedat envoltat a la plaça de centenars de persones que han cridat consignes a favor de la presidència de Carles Puigdemont i de l'alliberament dels presos. També s'han sentit crits de "fora, fora" o "ets la vergonya de Badalona".

El diputat s'ha quedat a la plaça durant l'escridassada, que a més coincidia amb l'hora de l'homenatge setmanal en record als presos polítics.

El tinent d'alcalde de Badalona, Jose Téllez, ha explicat que s'ha ofert a Albiol un cordó de seguretat per part de Mossos i Guàrdia Urbana, cosa que ell ha rebutjat. També ha criticat que Albiol regalés roses enmig d'una fira on "el petit comerç i entitats viuen de vendre'n".

La versió d'Albiol

El mateix Albiol ha publicat un vídeo al vespre al seu compte de Twitter on assegura que havia estat increpat per "la minoria" durant tres hores i mitja. Assegura que "una minoria radical independentista" ha intentat segrestar la festa de Sant Jordi a Badalona però "no ho han aconseguit".