Mala estona de l'únic diputat de Vox a Castella i Lleó, Jesús García Conde, intentant explicar quines mesures portarà la formació ultradretana al parlament autonòmic. Tot ha començat amb la pregunta d'una periodista demanant-li més concreció sobre el seu programa pel que fa "ideologia de gènere" i "unitat d'Espanya".

Davant d'aquesta interrogació, García ha començat a intentar estructurar diverses frases sobre quines eren les propostes del partit. També ha recorregut a Javier Ortega-Smith, número dos del partit a nivell nacional, qui tampoc li ha pogut donar un cop de mà amb la resposta.

Després de la insistència de la periodista, tot el que aconsegueix dir el diputat és: "L'assumpte anava per la Llei de Diversitat Sexual que es va quedar al Parlament, no tant... Llavors, nosaltres anem a parlar d'aquest, de tots els assumptes que hi tinguin a veure, com ho estem fent en altres parlaments, i nosaltres parlem també de la derivada, ha de ser violència intrafamiliar, si és la pregunta. En tot cas, nosaltres tenim clares les línies per les quals ens hem presentat i una d'elles és... la... eh... l'atenció a la família i la defensa de tots".