Durant els darrers dies la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha carregat durament contra el president Quim Torra acusant-lo d’haver “animat i emparat un assalt al Parlament” el passat dilluns 1 d’octubre. Aquest és un dels múltiples retrets de la cap de l’oposició contra els dirigents independentistes i contra les manifestacions de qualsevol mena a favor de la República.

Un vídeo que circula per la xarxa s’ha encarregat de desmuntar les teories i la imatge de Catalunya que vol projectar Inés Arrimadas:

Les imatges són un recull de diverses manifestacions i actes unionistes, en què se sent Arrimadas de fons denunciant una sèrie de fets: quan parla dels aldarulls al Parlament, apareixen uns unionistes intentant entrar a la Generalitat, i quan fa referència a agressions i intimidacions a periodistes de mitjans espanyols apareix una periodista de TV3 a qui van pegar amb el pal d’una bandera en una manifestació de Ciutadans.

En la mateixa línia, la veu de la dirigent de Ciutadans parla de les paraules de Torra en què, dirigint-se als CDR, va dir: “Colleu, i feu bé de collar”, unes declaracions que qualifica de ser “el pitjor de tot perquè ha sortit el president de la Generalitat a animar els comandos separatistes perquè continuïn cometent aquests actes violents”. Tot seguit apareixen Arrimadas i Albert Rivera retirant llaços grocs i acompanyats dels autodenominats GDR (Grups de Defensa i Resistència).

El vídeo s’està tornant viral: ja l’han compartit prop de 6.000 persones i acumula uns 370 comentaris.