Nova performance de Ciutadans al Parlament. Malgrat que el ple que s'havia de celebrar aquest dimecres s'havia ajornat a la setmana que ve per la coincidència amb la vaga general de dijous i amb les declaracions dels acusats al Tribunal Suprem, la trentena de diputats del partit han anat a la cambra catalana, s'han assegut als escons i s'han fet fotografies i vídeos

En acabar, el portaveu del parit, Carlos Carrizosa, ha denunciat davant la premsa que el Parlament està "tancat". Malgrat que la setmana que ve es farà el ple i que la passada es van celebrar una desena de comissions, Carrizosa ha parlat de "govern descontrolat", de Parlament "abandonat" i ha assegurat que l'executiu de Quim Torra només es dedica a seguir el judici dels qui "van donat un cop a la democràcia" i d'"agitar la societat amb propaganda". 

A més, el portaveu del partit taronja ha aprofitat la presència mediàtica per criticar la vaga general convocada pel sindicat Intersindical CSC per aquest dijous i el fet que el Govern hagi anunciat que suspén l'agenda pública durant la jornada de protestes. Per Cs, es tracta d'un "tancament polític i governamental" i consideren "indignant" que es secundin una vaga  d'un "sindicat minoritari" i "dirigit per un "terrorista i assassí", en referència a Carles Sastre. 

També ha insistit en assenyalar el Govern com a "màxim representant dels CDR" i ha lamentat que aquest dijous nens i joves no puguin anar a l'escola i a la universitat, o que s'hagin d'anular visites als metges per l'aturada.