El diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa es va encarar aquest dimecres als passadissos del Parlament amb dues persones convidades pel vicepresident de la Cambra, Josep Costa. Concretament, es tractava de la presidenta de l'entitat International Commission of European Citizens, Anna Arqué, i la seva parella, Joan Vives, que havien anat a visitar la Cambra juntament amb la seva filla.

En un tuit, Carrizosa va denunciar que l'havien amenaçat dient-li "feixista" i "ja ens trobarem al carrer, cuideu-vos". El diputat explica que després de la trobada on hauria tingut lloc aquest incident va anar a avisar la seguretat interna del Parlament perquè fes fora la parella. 

Les imatges de la situació posterior mostren una escena en què és Carrizosa qui s'encara a Vives, que apareix amb la seva filla en braços i el cotxet de la nena al costat. El portaveu taronja, juntament amb el també diputat de Cs Joan García González, es dirigeix a Vives i l'acusa diverses vegades d'haver-lo amenaçat, mentre que Vives ho nega i assegura que ha estat ell qui l'ha amenaçat.

Davant aquesta escena, l'agent de seguretat interna del Parlament no fa fora Vives, sinó que es desvincula de la situació i marxa del lloc. Després de diverses acusacions creuades davant la mirada de la nena, Vives assegura que "la independència és inevitable", i demana a Carrizosa que "s'hi vagi acostumant". Carrizosa marxa cridant "us hem guanyat".