Després que ahir la xarxa bullís per la impossibilitat de veure del documental Las Cloacas de Interior per la pàgina web de TV3, avui Mediapro —el grup audiovisual que ha produït el reportatge— ha penjat el vídeo sencer a YouTube.

L’expectació generada pel documental, que els canals autonòmics TV3, IB3 i ETB van decidir emetre davant la negativa dels canals estatals, ha tingut la seva recompensa.

L’emissió del documental a TV3 la passada nit ha obtingut un 30% de quota de pantalla i 766.000 espectadors. Es tracta d’un resultat excel·lent sense matisos, i més tenint en compte les comparacions immediates. Per exemple, els resultats d’audiència del prime time anterior -dilluns nit- on l’últim capítol de Nit i Dia va obtenir un 15,1% de share, i això que va ser el segon més vist de la sèrie aquesta temporada. Així, Las Cloacas de Interior ha obtingut el doble d’audiència.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat