Les xarxes s'han omplert aquest vespre de queixes per la impossibilitat de veure del documental Las cloacas de Interior per la pàgina web de TV3

L'emissió, que sí que s'ha pogut realitzar pels canals habituals de televisió a Catalunya, ha deixat alguns usuaris que no tenen televisió o que viuen fora de l'Estat espanyol sense poder veure el documental sobre l'ús polític dels cossos policials per part de l'anterior cúpula del ministeri de l'Interior, comandat per Jorge Fernández Díaz

Tot i això, alguns usuaris han alertat que sí que el podien veure'l a través de l'ordinador. Aquestes diferències podrien venir provocades per una mala geolocalització d'alguns dispositius.

La cadena pública catalana tenia els drets per emetre el documental tant per televisió com per internet dins el territori català. Molts usuaris, però, han assegurat a través de les xarxes que no podien accedir a l'emissió, tot i fer-ho des de Catalunya.

Això sí, des del compte oficial del programa Sense Ficció s'ha assegurat que posteriorment es penjarà a internet i es podrà veure durant dos anys dins el territori català.

L'emissió per TV3 s'ha fet simultàniament amb IB3 davant la censura als canals espanyols.