Aquesta setmana hem conegut un nou cas que s'obre per investigar a Podemos. Pel que s'està coneixent, la causa està basada, de moment, en rumors, no en proves. Una cosa anòmala en qualsevol cas, que podria evidenciar una vegada més la persecució per qüestions d'índole política i per desviar l'atenció de tot el que està succeint, especialment amb la Casa Reial. Deia Pablo Echenique que la persecució a Espanya és contra Podemos, res més contra ells. En aquest vídeo, comentem breument que aquesta afirmació no és correcta.

Una setmana en què hem vist com s'ha pretès també obrir una causa contra els dirigents polítics de formacions com ERC, BNGa i Adelante Andalucía per "injuriar a la corona", causa que finalment ha estat arxivada per la Fiscalia de l'Audiència Nacional, una cosa que no ha succeït en altres casos com els d'Hassel o Valtonic.

A Espanya es persegueix aquelles persones que intentin obrir debats, aportar idees, proposades, que mostrin les possibilitats d'una realitat diferent, plural i oberta. I no, no només "van contra Podemos".