El conductor d'un cotxe ha intentat atropellar alguns dels manifestants que aquest dimarts a la tarda tallaven l'A-7 a l'altura de Tarragona. El conductor ha accelerat ràpidament contra tots els manifestants, que s'han hagut d'apartar per por a ser atropellats, ja que el cotxe no ha reduït la velocitat fins a pocs metres abans dels manifestants.

El tall l'han fet unes 60 persones, principalment estudiants, i ha durat uns 25 minuts, per protestar contra la sentència del procés. Tot i que els manifestants només han envaït el sentit nord de la via ràpida, a l'altura de l'accés per l'avinguda de Catalunya, els Mossos han acabat tallant també el trànsit en sentit sud. La policia ha fet acte de presència ràpidament després que una patrulla que passava per l'A-7 hagués detectat l'acció abans de tres quarts de quatre de la tarda.

Aquest no ha estat l'únic incident durant aquests dies de talls a les carreteres catalanes, aquest dilluns el conductor d'una furgoneta ja va atropellar un home a Banyoles i a Barcelona una motocicleta a gran velocitat avançava diversos manifestants que anaven caminant a l'aeroport.