El membre dels CDR a l'exili, Adrià Carrasco, ha protestat aquest dimecres al vespre en un acte de Societat Civil Catalana a Brussel·les en honor als 40 anys de la Constitució espanyola. Mentre el ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, recordava l'aplicació de l'article 155 a Catalunya, Carrasco, que seia entre el públic, l'ha interromput amb crits en contra de la carta magna espanyola. "La Constitució és una puta farsa!", ha cridat.

Borrell ha deixat de parlar durant uns segons, mentre la resta de l'auditori increpava Carrasco: "Fora, fora!". "Tranquil, tranquil, ja se n'anirà", ha dit Borrell en veure com membres de l'organització treien Carrasco a empentes. "És el que passa quan pertanys a una organització d'extrema dreta", ha ironitzat el ministre, que prèviament havia criticat que es titlli Societat Civil Catalana de formació d'extrema dreta.

Així ha estat el moment en què diversos homes han agafat de males maneres el membre dels CDR i l'han tret de l'auditori a empentes. La seva expulsió ha estat celebrada amb un fort aplaudiment per part del públic:

Incidents amb els membres de seguretat

Encara dins del recinte del museu on se celebrava l'acte, els serveis de seguretat han intentat impedir als càmeres gravar com s'enduien el jove en un moment en què es veia com l'empentaven. Carrasco ha acabat en mans de la policia federal belga, però ha continuat per la zona de l'acte.