El pare del nen que va morir en l'atemptat gihadista de la Rambla de Barcelona, Javier Martínez, ha deixat en evidència la decisió de l'Audiència Nacional d'investigar per terrorisme els talls de carretera de Tsunami Democràtic aquests dies. Martínez s'ha mostrat indignat.

"Cada vegada que diuen la paraula terrorisme, com us imagineu que ens sentim els que hem perdut tant, els que hem perdut vides?. Maleïda paraula i maleïts els que l'utilitzen com si res", ha indicat.

"On és la decència humana, on és l'empatia per les persones, on són els sentiments que fan que una societat sigui civilitzada?. Ploro d'impotencia i de rabia, i demano als àngels que acompanyen el meu fill que em donin seny per aguantar aquest camí tan dur", ha afegit.

Javier Martínez ha retuitejat un mosso d'esquadra que va treballar durant l'atemptat de la Rambla de Barcelona, i que alhora ha estat aquests dies en els talls del Pertús i Girona.

"Com a mosso vaig haver de treballar els dies 17-21 d’agost del 2017. Vaig estar a la Rambla, a Cambrils i a Subirats. Allò va ser un atemptat terrorista. Com a ciutadà he estat al Pertús i a Girona i això no és terrorisme. Ja n’hi ha prou!", ha assenyalat.