L'economista Xavier Sala-i-Martin ho té clar. Hi ha moments del judici dels atemptats gihadistes de Barcelona i Cambrils que són "un viatge en el temps".

L'economista ha adjuntat un vídeo del moment de tensió que es va produir durant la intervenció de l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas, per les recriminacions que li va fer el jutge Alfonso Guevara en un to descordat.

Guevara va tallar Cuevillas en una de les preguntes, amb el seu clàssic to "impertinent" i Cuevillas va acabar la seva intervenció referint-se amb ironia a l'"amabilitat" del jutge, cosa que va fer esclatar Alfonso Guevara.

"No he faltat al respecte. A mi no se'm respon així. A la meva persona, sí, però no al que represento. Si ara està de moda no respectar les institucions, aquí es respecten!", va dir el jutge amb el seu to cridaner.

"I la sala es reserva posar-ho en coneixement del Col·legi d'Advocats", va concloure el magistrat.

No va ser la primera enganxada entre el jutge i l'advocat. Dimecres va desmentir una pericial forense de Jaume Alonso-Cuevillas dient que si es tornava a presentar un altre escrit, el llençaria a la brossa.