La Guàrdia Civil utilitza el seu perfil de twitter per donar informació però també per felicitar-se, a ella mateixa, de les grans gestes que sempre aconsegueix. Heroics, entregats per la pàtria i propers. Així es defineix aquest cos policial espanyol. Però no oblida les seves arrels militars. Per això, aprofitant que el temporal Glòria ha requerit de l'assistència dels seus agents a bona part de l'estat espanyol, han promocionat la seva feina de les últimes hores. En el tuit escriuen, "alguna cosa té la 'naturalesa militar' quan tots tiren d'ella quan apareixen problemes" i conclou: "Sempre estem aquí" amb el hashtag M'agrada ser Guàrdia Civil. 

Si ens fixem en les darreres publicacions fetes des del compte oficial de la Guàrdia Civil, observem que no hi ha cap mena d'informació de servei sobre el temporal i sí frases de lloança pròpia que demostren estar al peu del canó d'una feina que, d'altra banda, és la que els hi correspon. Com aquesta altra publicació amb un joc de paraules: "Un dia més, seguim a la 'Glòria'"

Dues úniques informacions de la Guàrdia Civil sobre el Glòria que contrasten amb el servei que ha proporcionat Mossos donant recomanacions i alertant de les zones de perill en tot moment.