L'Audiència espanyola ha ordena l'ingrés a presó del raper Valtònyc d’aquí a trenta dies; l'artista va ser condemnat a tres anys i mig de presó acusat de calumniar contra la corona espanyola i enaltir el terrorisme. El músic té trenta dies per aconseguir una suspensió de la condemna pel Tribunal Constitucional, si no ho fa haurà d'entrar a la presó. 

Els advocats de Valtònyc havien demanat una suspensió de la pena a l'Audiència però sembla ser que la competència en aquest cas és del Constitucional.

En una piulada ha subratllat que "la justícia és més ràpida quan es tracta dels pobres", a més a més ha recordat que dels "1.400 polítics imputats per corrupció només n'hi ha 70 que són a la presó". També s'ha queixat que la policia es dediqui a "revisar tuits i cançons i encara no saber qui és M.Rajoy".

La xarxa no ha tardat en omplir-se de missatges de suport cap a Vatònyc, un d'ells ha arribat del també raper Pablo Hasel que ha assegurat que "només la pressió als carrers, la solidaritat portada als fets, pot portar al Tribunal Constitucional a suspendre l'entrada". Hasel demana que s'organitzi una resposta i que la gent "no s'indigni de braços creuats".