El candidat a l'Alcaldia de Barcelona i ex-primer ministre francès Manuel Valls ha considerat que la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, és una dirigent amb molt de talent, i ha afegit: "La política espanyola la necessita, però crec que Catalunya també".

Valls ha contestat així en una entrevista aquest divendres a la Cope a la pregunta de si consideraria una bona idea el salt d'Arrimadas a la política estatal, a la qual cosa ha afegit: "Espero tenir Inés Arrimadas al meu costat a la batalla per Barcelona durant tota la campanya".

Sobre el judici al referèndum de l'1-O ha considerat que la justícia espanyola està donant "una imatge de respecte de la defensa, de l'estat de dret, dels drets de tots, i de serenitat i tolerància."

Valls ha alertat que si l'independentisme guanya les eleccions a Barcelona la victòria "els donarà força una altra vegada", i suposarà una plataforma internacional per reivindicar les seves idees.

Per això ha demanat al PSC que es posicioni i aclareixi si volen governar "amb els constitucionalistes o amb la senyora Colau, que ha deteriorat la ciutat" i vol pactar amb els independentistes, a parer seu.