Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn segueixen fent vaga de fam per denunciar que el Constitucional no resol escrits que fa prop d'un any que s'han presentat i per tant bloqueja l'accés dels presos a la justícia europea.

Aquest dimecres l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, encara el dinovè dia de dejuni i denuncia que la seva causa judicial "és política". En una piulada, recorda el poder de les condemnes judicials i assegura que n'hi ha moltes contra la seva causa.

Per la seva banda, Josep Rull ja porta 16 dies fent vaga de fam i comença el dia explicant el descens del suport català a la Constitució: "del 90% al 20%". El conseller està convençut que aquest suport es deu a l'actuació del Tribunal Constitucional, "que ha desvirtuat totes les expectatives de projecte comú i de democràcia de qualitat".

Joaquim Forn, que com Rull compleix 16 dies de vaga de fam, afirma que "no hi ha cap motiu perquè se'ns acusi de rebel·lió, sedició i malversació" i lloa la tasca dels advocats dels presos polítics a la vista prèvia al judici del cas 1-O que es va celebrar al Tribunal Suprem.

Jordi Turull també es refereix avui a la seva piulada diària a la vista celebrada al Tribunal Suprem i agraeix al seu advocat Jordi Pina i als tots els lletrats al seva tasca.