El sindicat de Mossos d'Esquadra Uspac ha presentat una denúncia al jutjat d'instrucció 4 de Lleida per temptativa d'homicidi a causa de l'accident que van patir dos agents dels Mossos a les Borges Blanques (Lleida) el 21 de desembre. Segons el sindicat, els agents van topar amb una barricada de pneumàtics que s'havia aixecat com a protesta per la celebració del Consell de Ministres a Barcelona aquell mateix dia. 

Segons afirmen, els dos agents circulaven a les 5:20 hores per la carretera N-240 pel quilòmetre 69 quan van patir un greu accident per culpa d'uns pneumàtics que tallaven tot el carril de circulació, ha dit avui el sindicat Uspac en un comunicat. 

El sindicat afirma que era de nit i la zona no estava il·luminada i per tant els agents no van poder evitar topar contra els obstacles que ocupaven tota la carretera. A més, el vehicle propietat d'un dels Mossos va patir greus danys en el xoc. 

Quan els agents van poder sortir del cotxe no van veure cap persona pels voltants i només van veure uns 20 pneumàtics i una garrafa de 20 litres de benzina al costat de la carretera. 

Un portaveu dels Mossos d'Esquadra ha dit que l'accident va ser de caràcter lleu i que els dos agents es van incorporar al seu lloc de treball el mateix dia.