Unser land (El nostre país), el partit autonomista d'Alsàcia, ha cridat els alsacians a manifestar-se també el dia 2 a Estrasburg en solidaritat amb Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín perquè se'ls reconegui com a eurodiputats europeus. Unser Land ha fet un comunicat sumant-se a la convocatòria de l'ANC.

Segons Unser Land, l'intent de veto als eurodiputats catalans "és clarament negar la democràcia, i un greuge al poble català".

Unser Land

"Els autonomistes alsacians han experimentat amb massa freqüència la repressió política, i fins i tot l'empresonament, al llarg de la història, per no expressar ara de forma instintiva solidaritat amb el poble català, que s'enfronta a un règim a Espanya que s'està endurint. Per això, Unser Land fa una crida a tots els alsacians perquè dimarts donin suport al poble català, l'esperit combatiu del qual mostra al poble alsacià i a totes les altres minories nacionals d'Europa el camí a seguir", assenyala.

Afirmen que la bandera del "Rot un Wiss (vermell i blanc en dialecte germànic alsacià)" haurà d'estar present a la manifestació del 2 de juliol.