La pastisseria extremenya Parcan ha inclòs en la seva última remesa de rosquilles el missatge unionista "Catalunya és Espanya". La pastisseria, del poble de Zarza (Badajoz), ha explicat a El Nacional que la intenció d'incloure el missatge té un caràcter "reivindicatiu", atès el conflicte polític, i de "solidaritat" amb els amics espanyols que viuen a Catalunya. També han reconegut que les vendes no han pujat, encara que la remesa on inclouen el missatge hagi estat més aviat petita.

Rosquilles Parcan Catalunya es Espanya - Parcan

Parcan

parcan rosquilles - parcan

Parcan

"Nosaltres respectem les idees de tothom però volem que Catalunya continuï sent Espanya". Aquest ha estat el comentari que han fet quan se'ls ha preguntat pel conflicte polític que viu Catalunya i han instat ambdues parts, el Govern i l'Estat, a "dialogar", explicant que "els dos bàndols ho han fet malament". 

parcan PP - parcan Facebook

Parcan

D'altra banda, han volgut remarcar que no es lliguen a cap ideologia política perquè, com es mostra a la foto, han fet rosquilles per al PP i també les han fet per al PSOE. I, deixant de banda l'àmbit polític, també les han fet tant per al Reial Madrid com per a l'Atlètic de Madrid, amb motiu de l'última final de la Champions League. 

madrid atletic rosquilles - parcan facebook

Parcan

Sobretot, han volgut fer èmfasi que el missatge és de "suport" i "reivindicació" per als amics que tenen a Catalunya però amb cap intencionalitat política ni econòmica