"En una societat seriosa i sana, Ada Colau estaria netejant terres i no pas d'alcaldessa de Barcelona". Aquesta és només una de les 'perles' que Óscar Bermán, regidor i portaveu del PP a l'ajuntament de Palafolls (Maresme), despatxa a una entrevista al portal Alertadigital.

Bermán acusa l'alcaldessa de la capital catalana "d'adoctrinar des de les institucions" i de ser un "llast" per Barcelona. El regidor argumenta que les crítiques de Colau a la presència de les forces armades al Saló de l'Ensenyament són intolerables i demana al PP que es planti. "És hora que el meu partit faci com jo i digui que fins aquí hem arribat. Una democràcia és una fórmula sana i recomanable si permet l'exercici de poder dels millors. En canvi, una democràcia es degrada si els qui estan al capdavant són els pitjors", apunta. Però Bermán no acaba aquí: "Avui part del poble espanyol està dominat per la pitjor gentussa que ens podíem haver imaginat fa uns anys. Ada Colau n'és el millor exemple", conclou. 

"Carmen de Mairena en versió caricaturesca", "mandrosa incorregible", "gestora ineficient"... són només alguns dels termes amb els quals el popular es refereix a Colau, a qui també retreu les seves polítiques "anticatòliques". Però no és només Colau l'objecte de les crítiques de Bermán. En aquest punt el regidor es pregunta "a què juga l'església catalana i espanyola, que estan sospitosament callades".   

El PP també rep. El regidor exigeix a la direcció que superi els complexos ideològics. "Deixem ja el conte del centrisme. Això és per gent com Arriola, Villalobos o Cifuentes amb qui no ens sentim gens identificats".