El Telediario de TVE ha preferit aquest dissabte "sumar-se" a la manifestació "en favor d'Espanya, la Constitució i l'Estat de Dret", convocada a Madrid per entitats i partits en l'entorn del PP i Ciutadans", i relegar les manifestacions, a Madrid, però també a d'altres ciutats, amb el lema "Parlem, Hablemos", convocades per l'entorn del PSOE i Podemos. Des de divendres, TVE ha donat prioritat a la primera concentració.

L'informatiu d'aquest dissabte ha informat de les manifestacions, sempre posant en primer lloc i amb més temps a la concentració a la plaça de Colón de Madrid "en favor d'Espanya". El presentador ha informat que ha aplegat "unes 50.000 persones, segons la Delegació del Govern, encara que els organitzadors diuen que la xifra s'hauria enfilat a 150.000".

La seva companya a la taula ha explicat llavors que "hi ha hagut altres manifestacions en altres punts d'Espanya. Sota el lema 'Parlem, Hablemos,' han acudit als ajuntaments de diferents ciutats en defensa del diàleg". Aquí només ha ofert dades de Barcelona (foto): "5.000 persones segons la Guàrdia Urbana".

Cada manifestació ha estat tractada en peces separades. Primera, la marxa contra la independència de Colón. A continuació, la de Cibeles, afegint que les seves "imatges i missatges s'han repetit en diferents ciutats espanyoles com Toledo, Vitòria o València", mentre mostraven imatges de totes elles.

Divendres, el Telediario de TVE va informar només de la manifestació contra la independència convocada per Societat Civil Catalana aquest diumenge. La cadena pública no va explicar de la convocatòria "Parlem Hablemos".