La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) han posat en marxa el Bon Dia TV, un canal digital de continguts audiovisuals dels territoris de parla catalana. 

La nova plataforma pretén establir sinergies amb les televisions dels territoris més pròxims que comparteixen història, llengua i cultura per facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals. 

El canal emet continguts de les dues televisions amb una programació adreçada a un públic generalista i un marcat caràcter social i cultural. L'oferta de continguts inclou documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports. 

Alguns dels programes que s'emetran són el Cuines, de Marc Ribas; El Foraster, de Quim Masfarrer; Cosins germans, de Ferran Torrent i Empar Moliner; Benvinguts a l'hort, d'Ada Perellada; o Salpem, de Marta Gilbert. Pel que fa a la ficció s'emetrà Hotel BellavistaMai neva a ciutatKMMEl cracCites, Gran NordEstació d'enllaçMajoria absolutaTemps de silenciNissaga de poder o Porca misèria, entre d'altres.