TV3 ha penjat a la seva pàgina web l'entrevista íntegra del programa 30 minuts al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que el reportatge emès ahir no inclogués una frase avançada pels informatius de la cadena en la qual anunciava que aplicaria la llei del referèndum.

Durant els dies anteriors a l'emissió del programa, els serveis informatius van anunciar que TV3 estava preparant un reportatge titulat "Els dies claus", que repassava els últims esdeveniments relacionats amb el procés sobiranista i incloïa una entrevista amb Puigdemont.

La frase de Puigdemont avançada per l'informatiu d'ahir de TV3 per anunciar el programa deia que "la declaració d'independència, que nosaltres no anomenem declaració 'unilateral' d'independència, està prevista a la llei del referèndum com a aplicació dels resultats. Aplicarem el que diu la llei".

L'exclusió de la frase anunciada ha estat recollida avui per diversos mitjans i ha creat polèmica a les xarxes socials, per aquest motiu TV3 ha decidit difondre l'entrevista sencera i "evitar qualsevol ombra de dubte" sobre les intencions dels responsables del programa 30 minuts.