La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat aquest divendres que traduirà al castellà i a l'anglès el contingut del judici de l'1-O als seus mitjans digitals. Així ho ha anunciat el director de Catalunya Ràdio i els mitjans digitals de la casa, Saül Gordillo, que també ha assegurat que partiran del mòbil com a principal lloc de contingut informatiu, degut a que el judici serà en horari d'oficina, i que hi haurà un servei informatiu de Whats App. 

A més, ha anunciat també que hi haurà una guia interactiva sobre el judici accessible des de la pàgina web i que es farà un minut a minut de les sessions al Tribunal Suprem en els dies més rellevants. 

Pel que fa a la ràdio i a la televisió públiques, les sessions del judici s'emetran sempre pels canals informatius corresponents (Catalunya Informació i el canal 3/24), tot i que també es faran programes especials i emissions pels canals principals (Catalunya Ràdio i Tv3) els dies que se celebrin declaracions rellevants. 

La direcció de la televisió ho ha explicat durant la comissió parlamentària de control a la CCMA a preguntes dels grups sobre quina serà la cobertura dels mitjans públics en el judici. En aquest sentit, han intervingut PSC i els comuns, que tot i reconèixer la importància informativa del judici, han demanat que no s'alteri la programació i graella dels canals principals i que no s'oblidi d'informar sobre altres continguts informatius rellevants, com el debat de pressupostos o les protestes dels funcionaris públics.