La televisió suïssa, en la seva edició en llengua italiana, ha fet un recull dels principals missatges de Cap d'Any europeus, i ha situat el del president en funcions, Carles Puigdemont, entre el de la primera ministra britànica, Theresa May, i el del president rus, Vladimir Putin. Ni el rei d'Espanya, Felip VI, ni el president espanyol, Mariano Rajoy, apareixen en el resum de la televisió suïssa, que s'ha basat en els discursos que al seu entendre tenen un interès europeu.

El reportatge emès al Telenotícies suís l'obre la cancellera alemanya, Angela Merkel, de qui destaquen la crida que fa a la cohesió social, i l'anunci que vol treballar conjuntament amb França. Després apareix May, que situen en el marc de les tensions independentistes pel Brèxit, i apunten que la premier britànica ha remarcat que no tindrà només la preocupació per sortir de la UE.

La televisió suïssa aborda després la qüestió catalana i detalla que "des del cor d'Europa a Brussel·les" Puigdemont ha fet un discurs de Cap d'Any sobre la crisi que ha mostrat "el costat fràgil d'Europa, la desunió latent". Remarca que el president català ha demanat a Madrid reconèixer el resultat de les eleccions catalanes i negociar.

I a continuació apareix Putin, de qui expliquen que ha augurat "prosperitat fins i tot demogràfica". El recull es clou amb el missatge del secretari general de l'ONU, Antonio Guterres.