Jordi Turull surt de la presó per anar a treballar. El conseller és l'últim dels presos polítics en acollir-se a l'article 100.2 que li permet sortir de Lledoners 5 dies a la setmana durant 12 hores. Turull comença avui a treballar al despatx d'advocats Badia de Terrassa.

Aquest dimarts a les 8 del matí el dirigent independentista ha sortit de la presó amb la seva dona i la seva filla que l'han recollit amb cotxe. 

"Avui, després de tants dies entre barrots de tantes presons, començo a sortir per treballar", ha explicat el conseller en una piulada al mateix temps que ha lamentat que la seva sortida no és "ni de bon tros la llibertat".

El conseller surt del centre penitenciari l'endemà que el Tribunal Constitucional declarés que la presó preventiva de Turull i Josep Rull no vulnera els seus drets de participació política. El ple va desestimar els seus recursos d'empara contra la interlocutòria del Suprem que va decretar el seu empresonament provisional, i també contra la que va confirmar-ho.

El TC va concloure que la presó preventiva estava justificada per l'existència d'indicis raonables basats en uns fets presumptament constitutius de delictes greus.