L’anunci de l’acte que farà el Govern el pròxim 4 de juliol a Barcelona, on el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, intervindran per explicar com es farà el referèndum, no ha convençut tothom.

El portaveu de CSQP al Parlament, Joan Coscubiela, ha demanat al Govern quan explicarà els detalls del referèndum al Parlament i els ha acusat d'"ignorar el Parlament": "Per ser els que diuen defensar la sobirania del Parlament de Catalunya, l’ignoren prou bé”.

Un missatge que no ha passat desapercebut a la xarxa. El president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull, li ha recordat que “fa un any ho van voler fer”, però que “CSQP s’hi va negar, juntament amb C’s, PSC i PP”.

El moment divertit de la conversa ha estat quan un usuari de Twitter li ha respost a Turull que s’havia equivocat a l’hora de mencionar Coscubiela, ja que enlloc de mencionar el parlamentari de CSQP, Turull ha mencionat un altre perfil a la conversa. Un convidat que de moment no s’ha donat per al·ludit. 

Davant d’aquesta errada, Turull ha tornat a publicar de nou el missatge, aquest cop, però, mencionant correctament el portaveu de CSQP al Parlament.