El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha admès que també entre Convergència i ERC hi ha encara “sensibilitats molt diferents” entorn del projecte Barcelona World.

Precisament avui, el president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras han mantingut una reunió al Palau de la Generalitat amb el president de Hard Rock, Hamish Dodds, per parlar del projecte.

El responsable del grup parlamentari ha tret importància a les discrepàncies internes i ha recordat que, per donar-hi resposta, en el programa electoral amb què JxSí es va presentar al 27S es va incloure la voluntat de “revisar i impulsar” el projecte.

“És una proposta que segur que al grup parlamentari i al Govern ens podem posar d’acord”, ha assegurat tot subratllant que es tracta d’una proposta “molt transcendent”.

Pressupostos

Turull, que ha fet aquestes declaracions després d'entrevistar-se amb Puigdemont en la trobada que tanca la ronda de converses del president amb els grups del Parlament, s’ha referit també a la negociació dels pressupostos.

Ha advertit la CUP que els comptes del Govern són bàsics per impulsar els compromisos electorals del 27S. “No podem pretendre tirar endavant les estructures d’Estat sense pressupostos”, ha advertit.

“No demanem un xec en blanc, però a partir de la realitat estic segur que arribarem a un acord”, ha reblat.