El govern del PP potenciarà les campanyes turístiques a Catalunya perquè recuperi la seva imatge, malmesa després dels atemptats d'agost del 2017 i per la incertesa associada al procés independentista després dels incidents del referèndum del primer d'octubre que, ha puntualitzat, "afortunadament" s'ha recuperat amb la implantació de l'article 155.

El ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, ha dit avui al ple del Congrés durant el debat del dictamen i les esmenes al projecte de llei de Pressupostos Generals de l'Estat del 2018 que l'executiu espanyol incidirà en aquelles zones turístiques que "han tingut algun tipus de problema o dificultat".

En aquest sentit, ha dit que Turespaña durà a terme campanyes per fomentar el turisme a les zones afectades pels atemptats terroristes de l'agost passat, com Barcelona i Cambrils, així com a Catalunya en general pels "esdeveniments de tardor" que també van deteriorar el sector turístic.

"Es farà una especial incidència per recuperar una imatge que en el seu moment es va perdre", ha dit, a l'hora que també ha subratllat que "no ha estat fàcil mantenir el Mobile [World Congress] a Barcelona" davant la tensió política, fet que ha exigit una especial dedicació del govern espanyol i altres administracions, tot i que ara ha garantit "un bon funcionament" de l'esdeveniment.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat