Unes 500 persones s'han manifestat a Lleida en suport a les persones detingudes durant el tall de l'AP-7 a la Jonquera. També han reclamat la llibertat dels polítics i líders independentistes empresonats, així com de les persones detingudes durant les mobilitzacions de rebuig a la sentència.

La protesta, encapçalada per una pancarta amb el lema "1-O, Ho tornarem a fer", ha començat a les vuit del vespre a la plaça Ricard Viñes i, després de recórrer el centre de Lleida, ha finalitzat davant de la delegació del Govern, on els manifestants han tallat durant una mitja hora l'avinguda Catalunya. Posteriorment, un grup d'unes cinquanta persones ha continuat la marxa fins a la Subdelegació del govern espanyol a la capital del Segrià.

Els manifestants han proferit crits com ara "llibertat, detingudes", "preses al carrer, amnistia i llibertat", "1-O, ni oblit ni perdó", "els carrers seran sempre nostres" o "fora les forces d'ocupació".

La mobilització, que s'ha desenvolupat de forma pacífica, ha començat a la plaça Ricard Viñes i ha continuat per l'avinguda Rovira Roure, passeig de Ronda i el carrer Lluís Companys, fins a arribar a l'avinguda Catalunya, que els manifestants han tallat durant una mitja hora. Una cinquantena de persones ha continuat la marxa i s'ha dirigit fins a la Subdelegació del govern espanyol, on ha finalitzat la protesta.