La plataforma unitària Tsunami Democràtic ha superat aquest migdia els 111.500 subscriptors, i manté el seu ritme alt de creixement. La plataforma s'activarà quan es faci pública la sentència de l'1-O.

"No hi ha sentència justa de presó per als qui defensen les llibertats i els drets col·lectius fonamentals. Aquest judici marcarà el llindar de drets i llibertats a tot Europa. La solució imparable és la força de la gent", ha indicat a la xarxa.

Tsunami Democràtic ha assenyalat que les accions que s'estan organitzant pretenen "generar una situació de crisi generalitzada a l'Estat espanyol que es prolongarà en el temps". 

Sense donar masses més detalls, demanen que s'estigui atent als seus canals informatius i avisen que tan bon punt surti la sentència s'haurà de "deixar" tot el que s'estigui fent perquè el que es prepara requerirà d'una "reacció immediata". Tot i això, també adverteixen que no serà "una acció concreta d'un dia".

En el missatge, els impulsors de la plataforma afirmen que no es podrà "aturar la força de la gent" i demanen "estar alerta" i "portar provisions".