El moviment Tsunami Democràtic té la intenció seguir estenent ―en el temps i pel territori― el moviment cívic de resposta a la sentència. Per aquest motiu aquest dimarts a la tarda ha creat una caixa de resistència per recaptar amb l'objectiu d'afrontar les despeses fins ara i preparar noves accions.

En un comunicat que ha difós a través de les seves xarxes socials, la plataforma ha compartit que ha gastat fins avui 135.818 euros per materialitzar les seves convocatòries. Concretament, els diners s'han destinat a infraestructura audiovisual, tecnologia, seguretat, material de propaganda i serveis legals. 

El sistema que han implementat per fer els donatius, asseguren, és totalment segur i indetectable i les quantitats oscil·len en un ventall de 10 a 100 euros. Per fer els pagaments s'ha habilitat una pàgina web i avisa que no es faci cap donatiu que no sigui directament del link que surt dels seus canals oficials de Telegram, Twitter o per l'aplicació mòbil. 

Donacions Tsunami Democràtic

La plataforma apunta que ―tot i que els donatius són voluntaris― són necessaris perquè el manteniment de la seguretat, la tecnologia i les infraestructures de cada acció requereixen de recursos econòmics directes. 

Després de la convocatòria a la Jonquera i a la confluència entre l'AP-7 i l'N-II, Tsunami ha convocat al Parc Central de Girona.