Pendents de saber, molt probablement aquest matí, la sentència del judici del procés, el Tsunami Democràtic ha fet un toc d'atenció a la ciutadania. Directe i concís. "Tothom preparat", ha avisat a través de les diverses plataformes de la xarxa.

La plataforma ja fa dies que avisa que quan surti la sentència la resposta serà immediata. "Prepara provisions, roba per la pluja i descansa", va avisar aquest diumenge al vespre. 

El canal de Telegram del Tsunami Democràtic ja té més de 135.000 seguidors. 

En només un dia, més de 20.000 persones es van sumar al canal de la plataforma que proposa com a eina de confrontació la lluita no violenta i la desobediència civil.

A mesura que s’ha anat acostant la data en què el Tribunal Suprem comunicarà la seva sentència el número de seguidors als diferents canals de les xarxes socials del Tsunami Democràtic no para de créixer. Si fa una setmana eren 72.000 els seguidors,  dimarts passat el matí ja superaven els 91.000 i dimecres ja es va passar dels 100.000.

Twitter ja disposen de més de 67.500 seguidors i a Instagram ja superen els 25.500, unes xifres molt altes per tenir només un mes i escaig de vida. Tsunami Democràtic demana que s'hi sumi més gent "perquè la resposta arribi arreu".