La sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya demana al Govern que corregeixi defectes de forma en la petició per aplicar les mesures dràstiques per la Covid-19 aprovades ahir.

Diu que el document presentat no inclou firma ni número de decret ni data. També demana que concreti les mesures que creuen que afecten drets fonamentals: "Havent donat compte, i a la vista del contingut de la súplica de l'autorització de mesures de caràcter sanitari, es requereix, perquè amb la màxima urgència i de forma prioritària, com a màxim a les 13 hores del dia d'avui, es concretin els punts del seu suplicatori que afectin drets fonamentals. I a la vista de la còpia presentada, acrediti el número, data i signatura de la resolució".

 

 

 

El requeriment s'ha fet de manera urgent i ha demanat al Govern que rectifiqui els defectes de forma abans de les 13 h d'avui, ja que les restriccions previstes haurien d'entrar en vigor a partir de la mitjanit. 

Segons fonts del Govern, la resposta s'ha enviat ja al TSJC, amb els defectes de forma esmenats, i ara segueix el seu curs. El TSJC s'ha de posicionar avui sobre les mesures excepcionals que ahir va proposar i aprovar el Govern