El cartell d'una exposició al Museu de Disseny de Barcelona, museu dependent de l'Ajuntament de la capital catalana, ha desencadenat una forta polèmica. En el missatge publicitari, que es pot veure a molts carrers de la ciutat, es pot veure una fotografia en la qual un individu llança un maó a una casa sota el lema "Trenca la llei?", el que ha estat relacionat per Ciutadans amb la situació política en la qual es troba Catalunya.

Des de Ciutadans consideren que la frase incorporada al cartell de l'exposició Design Does és "inoportuna". Així ho ha afirmat la líder de la formació, Carina Mejías, que ha denunciat que la campanya no té cabuda ara mateix pels "moments de tensió" que s'estan vivint a Barcelona.

Mejías considera que encara que la campanya tingui un sentit "figuratiu" no es correspon amb el "clima de convivència" que s'ha de promoure a la capital catalana. Des del Museu sostenen que ni a la pàgina web ni a l'interior del museu s'inclou aquesta campanya publicitària.

Què explica l'exposició?

Design does és una exposició que pretén, segons explica el mateix Museu de Disseny de Barcelona, visualitzar com el disseny dona forma als reptes globals de la nostra societat.

Exhibitions   Design Does

Exhibitions   Design Does2

Vol fer veure l'impacte del disseny en la indústria, en l'ésser humà i en els sistemes socials i valors culturals. L'exposició està en marxa des del 24 de març i estarà disponible fins al 13 de maig.