L'eurodiputat independent pel PDeCAT, Ramon Tremosa, ha presentat una denúncia a la Comissió Europea pel caos que s'ha registrat els darrers dies a l'aeroport del Prat. La notícia l'ha fet pública a través del seu perfil de Twitter on ha assegurat que aquests aldarulls incompleixen la llei europea i ha insinuat que podrien ser "deliberats". 

Les dues imatges que acompanyen la piulada són una fotografia del document amb què ha presentat la denúncia, i una altra on es veu una llei que diu: "Els estats han de disposar de personal i mitjans adequats per exercir el control de les fronteres exteriors". Aquesta segona imatge és la que fa servir per argumentar que el caos del Prat incompleix la llei.

Aquesta manifestació de Tremosa, se suma al gran nombre de queixes i explicacions que estan demanant els partits per solucionar-ho, tot i tornar la normalitat a l'aeroport. ERC ha canviat la pregunta que dirigirà aquest dimecres al president del govern espanyol durant la sessió de control de la cambra per preguntar pel Prat, mentre que el PDeCAT ha demanat les compareixences urgents dels ministres d’Interior i de Foment. Per la seva part, el Grup Socialista ha registrat una bateria de preguntes sobre aquesta mateixa qüestió.