"El no complir el seu deure implica repartir pals a tort i a dret a una societat pacífica que l'únic que estava fent era votar, una decisió de futur?". Aquesta és la pregunta que es fa en una petició de recollida de firmes a favor del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, de Change.org, que pretén deixar clar que "no és cap delinqüent".

El text recorda que "arran dels lamentables fets esdevinguts a Catalunya l'1-O, l'extremada violència que han exercit les forces de seguretat de l'estat espanyol per part dels seus cossos de policia Nacional i Guàrdia Civil, s'ha posat en dubte la funció dels Mossos d'Esquadra" i demana que "no oblidem la formidable coordinació que van dur a terme en els atemptats de Barcelona i Cambrils".

També posa en relleu que "no van agredir cap ciutadà", així com que "els vam tenir al nostre costat a tota hora" i, a més, subratlla que els Mossos "han estat al nostre costat informant-nos a tota hora el que els havien transmès un jutge i posant-nos en avís de la il·legalitat del procés".