Podem ha cancel·lat la ruta del Tramabús, l'autobús que denuncia als que considera responsables de la corrupció en cercles polítics i econòmics, per "problemes tècnics" del vehicle. "Lamentablement ens veiem obligats a comunicar-vos que la ruta del Tramabús prevista per avui s'ha de cancel·lar de moment a causa de problemes tècnics del vehicle", ha explicat el partit liderat per Pablo Iglesias.

Després de l'estrena d'ahir, l'autobús tenia previst iniciar aquest matí una segona jornada de ruta per la capital espanyola des del parc de l'Oest, protagonitzada pels podemitas Rafa Mayoral, Julio Rodríguez, Glòria Elizo i Juan Antonio Delgado. El problema tècnic tindria relació amb l'embragatge del vehicle i, segons apunta Podemos, ja s'hauria solventat.

Què és el Tramabús

Podem va posar en marxa ahir un autobús, anomenat Tramabús, amb el qual vol denunciar aquells que considera responsables de la corrupció a Espanya. Ahir, diversos dirigents de la formació -entre ells Pablo Iglesias i Irene Montero- van circular pels carrers de Madrid a bord de l'anomenat Tramabús.

A l'autobús es van estampar cares de polítics com Felipe González, José María Aznar i Esperanza Aguirre i també altres responsables del poder econòmic com Miguel Blesa i Gerardo Díaz-Ferrán. Segons ha assegurat la formació, es vol transmetre el missatge de "desemmascarar la trama" i la idea és fer-ho amb un recorregut per les zones de Madrid que permeten entendre com funcionen "les relacions de poder a Espanya".

El dirigent de Podemos, Pablo Iglesias, va assegurar que la ruta seguiria per diferents llocs d'Espanya, problema que s'ha solucionat aquest mateix matí.